HOME Mobiel Menu

Yoga props

In onze winkel vind je hoogwaardige yogaproducten die je ondersteunen. In ons assortiment is ruimte voor een breed scala aan merken, maten en stoffen zodat jij altijd vindt wat bij jou past.

Kom langs in onze winkel.

Yoga props

Om inspiratie op te doen voor in je eigen huis kun je in de winkel terecht voor diverse lifestyle en yogaproducten. Het assortiment bevat alle soorten geurkaarsen, neutjes, thee, handdoeken, zeepjes ect. Alle artikelen hebben een natuurlijke basis.

inspiratie8

Alle meditatiekussens in onze winkel en webshop zijn fairtrade en met de hand gemaakt.

yogabeginners6

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen