HOME Mobiel Menu

Lifestyle

Sundry Moves is de Yogashop en unieke lifestylewinkel van Carin Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogashop stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal achter. In de winkel hebben we vaak aantrekkelijke kortingen op de tafel. U bent altijd van harte welkom, ons team geeft u graag advies over onze yogaartikelen en het winkelassortiment.

Kom langs in onze winkel.

Lifestyle

De winkel en yogashop stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit en achter elk product schuilt een mooi verhaal.  In de winkel vindt u leuke cadeau suggesties om je na een lange dag of drukke week volledig te kunnen ontspannen in je eigen huis.

lifestyle

In onze winkel hebben we een groot assortiment aan heerlijke smaken kruidenthee van het merk Sonnentor, Maharishi Ayurveda, Naturalis Temptation en Yogi tea. Deze theesoorten maken gebruik van de beste biologische kruiden en specerijen die de aarde te bieden heeft. Voor elke behoefte en stemming is een passende kruidenthee samengesteld zodat je elk moment op de dag kunt genieten van een kruidenthee. Mocht je vragen hebben over de diverse theeën neem gerust contact met ons op. We mengen zelf kruidenmengsels, die je in de winkel kunt ruiken.

lifestyle1

Bij Sundry Moves hebben wij verschillende hoogwaardige kwaliteitsmerken kleding waaronder het merk Asquit en Mandala. Deze kleding werkt verkoelend en voelt licht aan, zodat je geen last krijgt van oververhitting tijdens de yoga lessen. Hierdoor voel je jezelf vrijer en beweeg je makkelijker zonder dat de stof aan je lichaam blijft plakken. De kleding is op basis van organisch katoen, bamboe, eucalyptus en zijde vervaardigd en voelt erg zacht aan op de huid en is antibacterieel.

lifestyle3

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen