HOME Mobiel Menu

Inspiratie

Inspiratie kan je opdoen door middel van ervaringen, een inspiratiebron zoals een object of mens, of door eigen creativiteit. Bij Sundry Moves zijn we elke dag bezig om mensen te inspireren en motiveren en delen wij graag onze kennis en ervaringen. Bekijk de tips en trics. Enjoy!

Kom langs in onze winkel of bestel direct online in onze webshop!

Eigenheid

Om inspiratie op te doen voor in je eigen huis kun je in de winkel en webshop terecht voor diverse lifestyle, kleding en yogaproducten. Het assortiment bevat verschillende soorten geurkaarsen, PiNeutjes, thee, hamam doeken, zeep ect. Alle artikelen hebben een natuurlijke basis.

inspiratie1

De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit en achter elk product schuilt een mooi verhaal.  In de winkel vindt u leuke cadeausuggesties om je na een lange dag of drukke week volledig thuis te kunnen ontspannen.

inspiratie2

Maak je eigen neutje! PiNeut maakt pakketten waarmee je zelf de lekkerste likeurtjes kunt maken. Wij experimenteren, proeven en verkopen de lekkerste combinaties als leuke starterspakketten. Voeg thuis zelf de alcohol toe, schud dagelijks even de fles en binnen no-time heb je jouw eigen likeur. We hebben de volgende pakketten in huis: Koffie neutje, Heilig neutje, Gelukzalig neutje, Klaar voor een kus, Zoethoudertje, Boeren Jongens, Wilde dame en de winterspecial winterblos.

inspiratie3

Met onze speciale Reggae Mix maak je tijdens verjaardagen en feesten een goede indruk. Naast de speciale smaak van de Reggae Mix kan je de glazen karaf hergebruiken. Het is een biologische mix van diverse kruiden.  

inspiratie4

Deze unieke en op maat gemaakte cadeau’s bestaan uit artikelen voor een beter leven. De pakketten kunnen samengesteld worden op basis van prijs en artikelen. Al vanaf 25 euro heeft u een origineel relatiegeschenk of kerstpakket waarmee goodwill verzekerd is.

inspiratie5

Spreuk van de maand: Never get so busy making a living that you forget to make a life!

inspiratie8

Alle meditatiekussens in onze winkel en webshop zijn fairtrade en met de hand gemaakt.

inspiratie6

Yankee Candle: is een van de grootste merken op het gebied van geurkaarsen. De kaarsen zijn er in verschillende formaten en hebben allemaal een eigen identiteit. Ook zijn er seizoensgebonden geuren zodat je thuis net even die extra geur kan creëren bij het seizoen. In de winkel staan diverse geuren te wachten om lekker geroken te worden.

inspiratiefles

In onze winkel hebben we een divers assortiment met self made cocktail variaties. Zo kan je jezelf verwennen met een van onze speciale cocktails als Flower Power en Blue Lagoon. De cocktails zijn met biologische ingrediënten samengesteld en het enige wat je zelf moet doen is het toevoegen van de benodigde drank.

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen