HOME Mobiel Menu

Over Ons

Sundry Moves is de Yogawinkel en Yogastudio van Carin Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogashop stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. U bent altijd van harte welkom. Ons team geeft u graag advies over ons winkelassortiment.

Kom langs in onze winkel.

Over Ons

Ons winkelassortiment is met grote zorg samengesteld. Daarbij is vooral gezocht naar eerlijke (fairtrade) producten op natuurlijke basis.  Achter elk product schuilt een mooi verhaal of goed doel.

Voir vragen bezoek onze winkel 0570-64 06 88.

winkel overview

Met Sundry Moves staan we vaak in diverse magazines en blogs met onze yogashop en yogawinkel.

over-ons-artikel1

Buitenleven: ”Sundry Moves is een nieuwe lifestylewinkel met yogakleding, funfood, hamamdoeken en mooie fairtrade artikelen. Welk product je ook pakt, er zit altijd wel een verhaal achter. Alle artikelen hebben een natuurlijke basis. Open: di, wo, vrij: 10-18, do: 10-21, za: 10-17 uur.” 1e zondag van de maand m.u.v. de week voor de feestdagen koopzondag.

over-ons-artikel2

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen