HOME Mobiel Menu

Funfood lovers

Bij Sundry Moves kun je kennis maken met diverse funfood producten die je wereld verbreden in smaak en geuren. Het zijn ideale cadeau's om weg te geven, je partner mee te verwennen of juist om lekker zelf te houden.

Kom langs in onze winkel of bestel direct online in onze webshop!

Unieke producten met een verhaal

Bij Sundry Moves hebben we diverse leuke, orginele en unieke funfood producten. Alle producten hebben een natuurlijke basis. Bij Sundry Moves kun je ook bijzondere themapakketten laten samenstellen en verpakken. Welk product je ook pakt, er zit altijd wel een mooi verhaal achter.  Bekijk het assortiment in onze webshop.  Wij adviseren je graag persoonlijk in onze winkel.

funfood1

Maak je eigen neutje! PiNeut maakt pakketten waarmee je zelf de lekkerste likeur kunt maken. Wij experimenteren, proeven en verkopen de lekkerste combinaties. Voeg thuis zelf de drank toe, schud dagelijks even de fles en binnen no-time heb je jouw eigen likeur. We hebben de volgende pakketten in huis: Koffie neutje, Heilig neutje, Gelukzalig neutje, Klaar voor een kus, Zoethoudertje en Boeren Jongens.

funfood2

In onze winkel hebben we een divers assortiment met self made cocktailvariaties. Zo kan je jezelf verwennen met een van onze speciale cocktails als Flower Power en Blue Lagoon. De cocktails zijn met biologische ingrediënten samengesteld en het enige dat je zelf moet doen is het toevoegen van de benodigde drank.

funfood3

Als je van honing houdt moet je Sarah’s Wonderful Honey zeker eens uitproberen. De honing is er in verschillende smaken en wordt met alleen organische producten gemaakt in Ierland.  Het speciale aan deze honing is dat het een combinatie is van pure honing met diverse fruit- of nootsoorten erin verwerkt.

funfood5

In onze winkel hebben we een groot assortiment aan heerlijke smaken kruidenthee van het merk Pukka, Natural Temptation, Naharishi Ayurveda, Yogi Tea en Sonnentor. Deze thee soorten maken gebruik van de beste biologische kruiden en specerijen die de aarde te bieden heeft. Voor elke behoefte en stemming is een passende kruidenthee samengesteld zodat je elk moment op de dag kunt genieten van een kruidenthee. Mocht je vragen hebben over de diverse theeën neem gerust contact met ons op.

funfood6

Met deze speciale Reggae Mix maak je tijdens verjaardagen en feesten een goede indruk met deze bijzondere mix met rum. Naast de speciale smaak van de Reggae Mix kun je de glazen karaf hergebruiken. Het is een biologische mix van diverse kruiden.  

 

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen