HOME Mobiel Menu

Food lovers

Bij Sundry Moves

Kom langs in onze winkel.

Unieke producten met een verhaal

Bij Sundry Moves hebben we diverse leuke, orginele en unieke producten. Alle producten hebben een natuurlijke basis. Bij Sundry Moves kun je ook bijzondere themapakketten laten samenstellen en verpakken. Welk product je ook pakt, er zit altijd wel een mooi verhaal achter. Wij adviseren je graag persoonlijk in onze winkel.

funfood1

funfood2

funfood3

funfood5

In onze winkel hebben we een groot assortiment aan heerlijke smaken kruidenthee van het merk, Yogi Tea en losse thee, die we zelf samenstellen Deze thee soorten maken gebruik van de beste biologische kruiden en specerijen die de aarde te bieden heeft. Voor elke behoefte en stemming is een passende kruidenthee samengesteld zodat je elk moment op de dag kunt genieten van een kruidenthee. Mocht je vragen hebben over de diverse thee├źn neem gerust contact met ons op.

funfood6

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen