HOME Mobiel Menu

Cadeau artikelen

Wat is nou leuker dan een origineel cadeau krijgen of om zelf iets origineels weg te geven. In onze winkel en webshop hebben we diverse self made cocktails, neutjes, zeepjes, theetjes, hammamproducten, yogabenodigdheden etc. staan. Mocht je inspiratie te kort komen dan kan je advies vragen aan Carin in de winkel of gewoon even bellen.

Kom langs in onze winkel of bestel direct telefonisch.

Cadeau artikelen

Deze unieke en op maat gemaakte cadeau’s bestaan uit artikelen voor een beter leven. De pakketten kunnen samengesteld worden op basis van prijs en artikelen. Al vanaf 25 euro heeft u een origineel relatiegeschenk waar mee goodwill verzekerd is.

Om inspiratie op te doen voor bij je eigen thuis kun je in de winkel terecht voor diverse lifestyle, kleding en yogaproducten. Het assortiment bevat alle soorten geurkaarsen, neutjes, theetjes, handdoeken, zeepjes ect. Alle artikelen hebben een natuurlijke basis.

moederenkind4

Een mooi verwenproduct met een eerlijk verhaal. Alle zeepjes zijn met de hand gemaakt en gesneden, alles gemaakt van pure ingrediënten en ze bevatten natuurlijke kleurstoffen.

inspiratie1

Yankee Candle: is een van de grootste merken op het gebied van geurkaarsen. De kaarsen zijn er in verschillende formaten en hebben allemaal een eigen identiteit. Ook zijn er seizoensgebonden geuren zodat je thuis net even dat extra geurtje kan creëren bij het seizoen. In de winkel staan diverse geuren die staan te wachten om lekker geroken te worden.

inspiratie6

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen