HOME Mobiel Menu

Coaching & Advies

Bij Sundry Moves kun je naast lifestyle, met yogakleding, funfood en fairtradeproducten met een mooi verhaal, tevens terecht voor advies en consultancy op het gebied van voeding, beweging, (studie)loopbaan- wandel en re-integratiecoaching. We Inspireren, motiveren en activeren, maar zijn er ook om even je verhaal bij kwijt te kunnen door de drukte van de dag.

Weet je bij omstandigheden even niet meer hoe je de draad weer op moet pakken?

Maak kennis met onze deskundigen

In 2010 heb ik, Erik Mensonides de post hbo-opleiding tot coach bij Windesheim afgerond  en heb ik in 2013 de master begeleidingskunde gevolgt. Ik coach cliënten verder die zijn vastgelopen, door gezondheidsklachten, bij omstandigheden of functionele handicap(s). Als ervaringsdeskundige heb ik na omstandigheden zelf de draad weer opgepakt. Ik werk als docent bouwkunde in het hbo, waar ik naast lesgeven ook talentcoaching aan jongvolwassenen geef en coach ik studenten met een functiebeperking en anderstaligen.

.coaching2

In een sfeervolle en vertrouwde omgeving onder het genot van een ontspannend kopje thee kom je bij Sundrymoves tot rust en kun je jezelf zijn. De introductie is geheel vrijblijvend. Loop gerust eens bij Sundrymoves naar binnen voor een afspraak en/of kennismaking.

coaching1

Voor vragen over voedingssupplementen of fythoterapeutische producten kun je terecht bij Carin Mensonides. Al deze disciplines samen maakt dat je bij Sundry Moves aan het juiste adres bent voor beleving van beweging, wellness en rust.

 

 

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen