HOME Mobiel Menu

Funfood

Bij Sundry Moves kun je kennis maken met diverse funfood producten die je wereld verbreden in smaak en geuren. Het zijn ideale cadeau's om weg te geven, je partner mee te verwennen of juist om lekker zelf te houden.

Kom langs in onze winkel of bestel direct telefonisch.

Funfood

Bij Sundry Moves hebben we diverse leuke, originele en unieke funfood producten. Alle producten hebben een natuurlijke basis. Bij Sundry Moves kun je ook bijzondere thema pakketjes laten samenstellen en verpakken. Welk product je ook pakt, er zit altijd wel een mooi verhaal aan vast.  Bekijk het assortimen in de winkel, wij adviseren je graag persoonlijk in onze winkel. lifestyle

In onze winkel hebben we een groot assortiment aan heerlijke smaken kruidenthee van het merk Pukka. Pukka maakt gebruikt van de beste biologische kruiden en specerijen die de aarde te bieden heeft. Voor elke behoefte en stemming is er een passende kruidenthee samengesteld zodat je elk moment op de dag kan genieten van een kruidenthee. Mocht je vragen hebben over de diverse theeën van Pukka neem gerust contact met ons op.

inspiratie3

Met deze speciale Reggae Mix maak je tijdens verjaardagen en feestjes een goede indruk met deze bijzondere mix met rum. Naast de speciale smaak van de Reggae Mix kan je de glazen karaf hergebruiken. Het is een biologische mix van diverse kruiden.  

funfood3

Als je van honing houdt moet je Sarah’s Wonderful Honey zeker eens uitproberen. De honing is er in verschillende smaakjes en wordt met alleen organische producten gemaakt in Ierland.  Het speciale aan deze honing is dat het een combinatie is van pure honing met diverse fruit- of nootsoorten erin verwerkt.

 

 

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen