HOME Mobiel Menu

Winkel

Sundry Moves is de yogashop en unieke lifestylewinkel van Carin Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogashop stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. In onze winkel vind je alles op het gebied van yogalifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Bel ons en vraag naar de aantrekkelijke kortingen, dan sturen we het op (brievenbuspost 6,95). U bent altijd van harte welkom, ons team geeft u graag advies over ons winkelassortiment.

Kom langs in onze winkel!

Sundry, iedereen en alles ontspannen.

 

Thuis je eigen hamam met de producten en accessoires die Sundry Moves met veel zorg en aandacht heeft samengesteld. Voor yogakleding, sokjes, matten (ook spijkermatten van Flowee), kussens en props, Yankee Candle of Woodwick geurkaarsen, Wasparfum, zeep, Difusers (ook Asleigh and Burwood), e.d. bent u aan het goede adres. Alle producten zijn op natuurlijke basis. In de winkel vind je leuke cadeausuggesties om je na een lange dag of drukke week volledig te kunnen ontspannen in je eigen badkamer.

winkel3

Graag zien we je bij Sundry Moves!

winkel2

 

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen