HOME Mobiel Menu

Oefentherapie Cesar

Binnen de organisatie van Sundry Moves Oefentherapie Cesar is één oefentherapeut Cesar werkzaam. De therapie is gericht op het voorkomen en verhelpen van (houdings- en bewegingsgerelateerde) lichamelijke klachten.

De therapeut kijkt niet alleen naar uw klacht, maar benaderen u als geheel;
uw houding, bewegen, omgeving EN motivatie.
De lichaamshouding- en bewegingen worden zodanig verbeterd dat klachten ook op lange termijn wegblijven.

Oefentherapie Cesar:
- Richt zich op het gehele lichaam
- Vraagt van de patiënt een actieve houding
- Maakt de patiënt zelfredzaam
- Is bewezen effectief

'Leer bewust en binnen uw grenzen te bewegen'

Extra informatie

Voor iedereen is er een verschillende en unieke methode vereist, voor het behandelen van de klacht, of functioneel en binnen de grenzen te bewegen. De steeds drukker wordende maatschappij vraagt veel van de mens, hoe kunt u dan nog bewust bewegen?

Het is van belang om de dagelijkse activiteiten, waarbij de klachten zich uiten, terug te laten komen tijdens de behandelingen. Functionele en ondersteunende oefeningen zullen daarbij toepasbaar zijn in het dagelijks leven.

Een ‘vroegtijdige analyse’ en een ‘gerichte aanpak’ van de oorzaak van de klacht, is van belang om de kans op terugkerende klachten te minimaliseren.

Meer informatie is te vinden onder ‘de oefentherapeut en trainers’ en onder ‘vergoedingen en kosten’.

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen