HOME Mobiel Menu

Zorgvragers

Het is algemeen bekend dat yoga bijdraagt aan een goede mentale en lichamelijke gezondheid. Het beoefenen van yoga verbetert de kwaliteit van leven bij mensen met een aandoening. Het leren ontspannen bij mensen met een aandoening is van groot belang tijdens hun behandelingen zodat stress niet de overhand krijgt. De oefeningen bieden ondersteuning tijdens het herstel en het verwerkingsproces. De yogalessen vinden plaats in een rustige omgeving waar je samen bent en tot ontspanning komt.

Yoga voor ontspanning en vermindering van stress

Zorgvragers en yoga

Bij Sundry Moves hebben wij verschillende hoogwaardige kwaliteit merken kleding waaronder het merk Bamboo en Mandala. Deze kleding werkt verkoelend en voelt licht aan, zodat je geen last krijgt van oververhitting tijdens de yogalessen. Hierdoor voel je jezelf vrijer en beweeg je gemakkelijker zonder dat de stof aan je lichaam blijft plakken.

zorgvragers1

Naast de diverse yogalessen kun je in de winkel en webshop terecht voor diverse lifestyle, kleding en yogaproducten. Het assortiment bestaat uit allerlei yogamatten, broeken, sokken, hamamdoeken, thee ect. Alle artikelen hebben een natuurlijke basis. Voor vragen zoals: ‘Wat wil ik aan en wat heb ik nodig?’ kun je prima terecht bij Carin.
Zij adviseert je graag!

zorgvragers2

Tijdens de yogalessen worden eenvoudige oefeningen geleerd waardoor je op krachten blijft en je lichaam onder controle kunt houden. De oefeningen zorgen voor ontspanning en meer balans in je leven. Sundry Moves werkt met aantrekkelijke en voordelige strippenkaarten. Het voordeel is dat je niet het ongemak hebt van een abonnement waar je aan vast zit of een opzegtermijn hebt. Bezoek onze yogawinkel en yogastudio in Deventer voor een kennismakingsgesprek en/of proefles.

 

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen