HOME Mobiel Menu

Yoga professionals

Alles yogasoorten al uitgeprobeerd? Verleg je grens. Voor professionele beoefenaars hebben wij innovatieve programma's, kledingartikelen en materialen. Sundry Moves staat tevens open voor suggesties en programmatips.

De yogaswing geeft energie en vitaliteit. Het is een soort "Power nap"

Yoga swing

Tijdens de lessen voor de yogaprofessionals draait het om krachtige en inspannende oefeningen.  Yogaswing is een voorbeeld van een innovatief programma.

yogaprofessionals1kl

Bij het ondersteboven hangen, komt je lichaam in één lijn met behulp van de neerwaartse kracht van de zwaartekracht en wordt een zachte tractie aan de wervelkolom gegeven. Je wervelkolom wordt verlengd en de ruimte tussen je wervels wordt vergroot. Dit verminderd de druk en spanning op je schijven, ligamenten en zenuwen. Daardoor vermindert de pijn in je rug en zullen hoofdpijn en nekklachten afnemen.

yogaprofessional2

Inversie therapie bevordert de doorbloeding naar je hersenen, helpt rugpijn, ischias en een hernia te verlichten en spieren te ontspannen. Bovendien zullen stressklachten verminderen en helpt het je de wervelkolom opnieuw uit te lijnen. Wist je dat vijf minuten ondersteboven hangen in de yoga swing gelijk staat aan drie uur slaap?

yogaprofessional3

Tijdens de yogaswinglessen krijg je een volledige body-workout, waarbij meer spiergroepen aan bod komen dan bij andere oefeningen. Met de swing kun je veilig en ontspannen oefeningen doen. Het materiaal van de yogaswings is heel zacht en op comfort ontworpen en gemaakt zodat je tijdens de oefeningen zo min mogelijk ervan voelt. Bent u geïnteresseerd in een eigen yogaswing? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel.

bedrijveneninstellingen4

 

medical-yoga

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen