HOME Mobiel Menu

Yoga beginners

Yoga is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot niet alleen een beleving, maar ook een zeer populaire, serieuze en inspirerende activiteit. Bij Sundry Moves kun je kennis maken met diverse manieren van yoga, passend bij jouw wensen. Tevens kun je kennis maken met diverse lifestyle, fashion en fairtrade artikelen.

Kom langs in onze winkel of bestel direct online in onze webshop!

Maak kennis met de wereld van yoga

Bij Sundry Moves kun je terecht voor alles op het gebied van yoga. Onze docenten zijn zeer deskundig en hebben jarenlang ervaring. Het voordeel bij de yogalessen van Sundry Moves is dat niet aan al te grote groepen lesgegeven wordt. Hierdoor is veel aandacht voor individuele begeleiding in de groep. In een prettige, sfeervolle omgeving kun je werken aan je houding en ademhaling. Dit is heel belangrijk aangezien je na de lessen geen blessures wilt oplopen en je geheel ontspannen wilt voelen.

yogabeginners1

Sundry Moves werkt met aantrekkelijke  en voordelige strippenkaarten. Het voordeel is dat je niet het ongemak hebt van een abonnement waar je aan vast zit of een opzegtermijn. Je kunt gaan wanneer je wil.

yogabeginners5

Naast de diverse yogalessen kun je in de winkel en webshop terecht voor diverse lifestyle, kleding en yogaproducten. Het assortiment bevat alle soorten yogamatten, broeken, sokken, hamamdoeken, thee soorten ect. Alle artikelen hebben een natuurlijke basis. Voor vragen zoals: ‘Wat wil ik aan en wat heb ik nodig?’ kun je prima terecht bij Carin en Kylie.
Zij adviseren je graag!

yogabeginners6

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen