HOME Mobiel Menu

Moeder & kind

Sporten voor of na de bevalling? Wat mag wel en wat mag niet? Is yoga ook goed voor mijn kind? Deze vragen kunnen wij van Sundry Moves met onze ervaring inmiddels beantwoorden. Wij geven zowel yoga op het gebied van zwangerschap als voor moeder en kind. Bij het yoga item kunt u de diverse soorten lessen bekijken. Daarnaast hebben wij diverse funfood producten, yogabenodigdheden en zwangerschapskleding.

Kom langs in onze winkel

Passend advies op maat

Zwangerschapsyoga: In blijde verwachting? Wij geven zwangerschapsyoga. Een zwangerschap kan een bijzonder intensieve tijd zijn. De geboorte van een kind vraagt veel van een vrouw. Niet alleen is er een lichamelijke verandering maar ook prioriteiten en relaties kunnen veranderen. Tijdens de zwangerschapsyogalessen leer je specifieke bewegingen en ademhalingstechnieken die je helpen omgaan met je veranderende lichaam en je veranderde situatie.  Zwangerschapsyoga helpt je om te ontspannen en je voor te bereiden op de bevalling. Je kunt beginnen met de zwangerschapsyoga als je 3 maanden zwanger bent. In overleg met de groep zullen partneravonden plaatsvinden. Kom gerust een kijkje nemen.

yogabannermoederenkind

Kinderyoga:  De Sundry Moves “yoga for kids” is bedacht en ontwikkeld om zo dicht mogelijk bij de beleving van de kinderen in het basisonderwijs te staan. De oefeningen en concentratiespelletjes sluiten zo goed mogelijk aan bij de thema’s op school en de verschillende levensfases van kinderen op school. De kinderyoga wordt verhalend aangeboden aan de kinderen zodat ze op een speelse manier  zich meer bewuster worden van hun lichaam, zintuigen en ademhaling. Wat is je kracht en waar liggen jouw en andermans grenzen.
De Sundry Moves “yoga for kids”  wordt gegeven op de woensdagmiddag en de zaterdagmorgen. De kinderen worden op basis van leeftijd ingedeeld in groepen

moederenkind4

Na de zwangerschap weer in balans. Wij bieden diverse lessen en producten, rekening houdend met houding en figuur. Na de les en een heerlijk kopje thee voel je je weer helemaal in balans. Heb je een vriendin of collega die net zwanger is en wil je diegene graag een origineel cadeau geven in plaats van babyspullen? Wij hebben comfortabele kleding en wellnessartikelen.
Ook voor tijdens de zwangerschap hebben wij ook gezonde theeën, geurtjes  en voedingssupplementen zoals foliumzuur.

 

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen