HOME Mobiel Menu

Yoga “for men”

Ben je op zoek naar iets anders dan het rondje hardlopen of krachttraining in de sportschool? Dan is yoga "for men" het ideale alternatief. Je gebruikt alle spieren van je lichaam en werkt aan je houding en figuur. Een groot voordeel van deze vorm van yoga is dat je met kracht en conditietraining tijdens de yoga helemaal tot rust komt. Dit is wel nodig in deze hectische prestatiegerichte maatschappij. Yoga is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot niet alleen een beleving, maar ook een zeer populaire, serieuze en stoere activiteit. Bij Sundry Moves kun je kennis maken met diverse manieren van yoga, passend bij jouw wensen. Tevens kun je kennis maken met diverse lifestyle, fashion en fairtrade artikelen.

Yoga "for men" het ideale alternatief voor de sportschool!

Wat houdt yoga "for men" in

De yogalessen bestaan uit verschillende onderdelen zoals  staande, liggende en zittende posities, die gericht zijn op kracht, balans, conditie en ontspanning. Ook wordt tijdens de yogalessen “for men”  de swing toegepast voor optimale balans en krachttraining. Kijk voor meer informatie bij het item over swing yoga.

mannenyoganatuur

Tijdens de yoga lessen bouw je naast je conditie ook je spiermassa op. Het is een mooie combinatie van zowel cardio als krachttraining voor de man. Je gebruikt namelijk je eigen gewicht als weerstand in plaats van gewichten. Mede hierdoor wordt je lichaam strakker en gespierder.

Mocht je nog geen ervaring hebben met yoga kom dan zeker een keer langs voor een kennismaking en/of een proefles tijdens swingyoga. Ook kun je in onze winkel en webshop verschillende passende artikelen en comfortabele kleding vinden speciaal voor de yoga lessen.

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen