HOME Mobiel Menu

Bedrijven & instellingen

Vitaliteitsprogramma's binnen bedrijven en instellingen zijn niet meer weg te denken. Immers gezonde werknemers zorgen voor betere prestaties en er is veel meer plezier op het werk.

Kom langs in onze winkel.

Yoga in Bedrijf

Sundry Moves heeft in toenemende mate belangstelling voor vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven en instellingen. Daarom is het concept Yoga in Bedrijf ontwikkeld. Daarnaast verzorgt Sundry Moves diverse vitaliteitspaketten op maat en wordt tevens de inkoop van diverse producten voor organisaties gerealiseerd.  

bedrijveneninstellingen

Yoga in Bedrijf: Voor mentaal gezond personeel is het concept Yoga in Bedrijf ontwikkeld. Dit houdt in dat tijdens werkuren een yogasessie met werknemers georganiseerd wordt. Hiervoor hoeft u niets te doen. Wij nemen alle deskundigen en benodigdheden mee. Naast de yoga les kan ook ingegaan worden op het belang van gezonde voeding en houding. Deze sessie kan eenmalig vormgegeven worden met als aandenken een leuke give-away om thuis nog te oefenen. Uiteraard kunnen ook meerdere sessies plaatsvinden.

bedrijveneninstellingen6

Vitaliteitspakketten: Deze unieke en op maat gemaakte cadeau’s bestaan uit artikelen voor een beter leven. De pakketten kunnen samengesteld worden op basis van prijs en artikelen. Al vanaf 25 euro heeft u een origineel relatiegeschenk waar mee goodwill verzekerd is.

bedrijveneninstellingen4Sundry Moves inkoopcombinatie: Geeft u zelf les? Wij leveren volgens gunstige prijzen de gewenste artikelen. Omdat wij artikelen leveren voor verschillende klanten kunnen wij voordelige prijzen hanteren. Wij adviseren u en nemen de zorg uit handen.

 

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen