HOME Mobiel Menu

Vergoedingen en kosten

De vergoedingen en kosten van de oefentherapeutische behandelingen worden hieronder benoemd. U kunt altijd in uw polisvoorwaarden kijken bij paramedisch- fysiotherapie en oefentherapie. Wij hebben contracten met zorgverzekeraars en kunnen rechtstreeks voor u declareren.

'Voor een oefentherapeutische behandeling geldt meestal geen eigen risico'

Extra informatie

Vergoedingen Behandelingen worden bij volwassenen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit wordt niet betaald vanuit uw eigen risico. Chronische aandoeningen worden vanaf de 21e behandeling vanuit de basis verzekering vergoed. Via deze lijst kunt u kijken welke aandoeningen vanuit de overheid gecodeerd worden als een chronische aandoening. Kinderen tot 18 jaar krijgen 18 behandelingen per jaar vergoed vanuit de basisverzekering. Voor meer informatie kunt u altijd kijken op de website van de rijksoverheid via deze link. Vindt hier een overzicht van de vergoedingen vanuit de beroepsvereniging van oefentherapeuten (VvOCM). Kosten Wanneer u geen aanvullende verzekering heeft afgesloten voor fysiotherapie- en oefentherapie hanteren wij de volgende tarieven: Zitting oefentherapie Cesar (30 minuten): € 30,00 Screening DTO: € 14,00 Intake en onderzoek na screening: € 30,00 Intake en onderzoek na verwijzing: € 42,00 Eenmalig oefentherapeutisch onderzoek: € 50,00 Niet nagekomen afspraak (afmelden kan tot 24 uur van tevoren): € 22,50 Behandeling aan huis (incl. reiskosten): € 40,00   De oefentherapeut Sundry Moves   De vergoedingen en kosten gelden vanaf januari 2016.
Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen