HOME Mobiel Menu

Medical Kinetics

Medical Kinetics is een fysieke en mentale vaardigheidstraining. De bewegingsleer is gebaseerd op de natuurlijke & dagelijkse bewegingen en ontwikkeld vanuit de nieuwste inzichten op biomechanisch- en medisch wetenschappelijk terrein. De oefeningen zijn zo samengesteld dat bij elke oefening het gehele lichaam deelneemt aan de beweging (drie- dimensionaal bewegen). Ook tijdens de groepslessen worden de oefeningen op het individu aangepast om eigen doelen te kunnen behalen.

Met Medical Kinetics verbeter je de spierkracht, coördinatie, conditie, lenigheid en gezondheid van het lichaam.

Een vermindering van lichamelijke klachten en pijnbeleving

Fit en gezond

 

Eén ding is zeker: Vijftig keer achter elkaar een gewicht in één richting duwen of constant op hetzelfde ritme stapjes uitvoeren zijn geen voorbeelden van natuurlijk bewegen. Voor een gezond lijf moet je:

  • bewegen in drie dimensies, in alle richtingen
  • je spieren over hun hele bereik oefenen
  • bewegen in afwisselende tempo’s
  • inspanning afwisselen met ontspanning
  • eigen grenzen durven aangeven

Bij Sundry Moves is de mogelijkheid om individuele lessen of groepslessen te volgen.

Via het inschrijfformulier op de website kunt u zich inschrijven voor deze lessen.

GOPR0968

FEEL BETTER, LOOK BETTER

 

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen