HOME Mobiel Menu

Swing yoga

Met de yogaswing ontwikkel je stap voor stap je eigen swingmogelijkheden en zullen lichamelijke vaardigheden steeds veelzijdiger worden. De kracht, flexibiliteit en bewegelijkheid van het lichaam zullen verbeteren. De yogaswing prikkelt de wervelkolom en verlicht de spanning in gewrichten, pezen en spieren (inversie therapie). Het geeft een verlichting bij vele vormen van pijn in de (onder)rug, schouders en nek.

Meld je aan via onderstaand aanmeldingsformulier. Bij aanmelding ontvang je een reactie op welke dagen er een plekje beschikbaar is.
Of kom gerust eens langs voor informatie over een introductieles.

De eerste keer is een introductieles en kost €10,- daarna is het €13,- per les.

Yoga Swing wordt uitgevoerd met behulp van een hangmat met bijbehorende handvatten.

Swing yoga

De swing maakt enerzijds houdingen tijdens de les makkelijker, terwijl andere houdingen uiterste concentratie vragen van lichaam en geest om in balans te blijven. Swing yoga is een therapeutisch onderbouwde vorm van yoga en te beoefenen door een brede doelgroep. Van sportieve volwassenen en yogaliefhebbers, tot energieke kinderen en mensen met (onder)rug, schouder, nek en spannings- klachten.

swing2

Bij het ondersteboven hangen, komt je lichaam in één lijn met behulp van de neerwaartse kracht van de zwaartekracht en wordt een zachte tractie aan de wervelkolom gegeven. Je wervelkolom wordt verlengd en de ruimte tussen je wervels wordt vergroot. Dit verminderd de druk en spanning op je schijven, ligamenten en zenuwen. Daardoor vermindert de pijn in je rug en zullen hoofdpijn en nekklachten afnemen.

Inversie therapie bevordert de doorbloeding naar je hersenen, helpt rugpijn, ischias en een hernia te verlichten en spieren te ontspannen. Bovendien zullen stressklachten verminderen en help het je de wervelkolom opnieuw uit te lijnen.

Bekijk hier ons lesrooster.

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen