HOME Mobiel Menu

Sundry Moves for Kids

Gezond bewegen zonder competitie en prestatie. Bij kinderyoga leren kinderen naast heerlijk bewegen zich concentreren en verbeteren ze de ontwikkeling van luister- en sociale vaardigheden.
Met bovenal veel plezier, waar ze zichzelf kunnen zijn en zich helemaal op hun gemak voelen.

Kom langs in onze winkel of bestel direct online in onze webshop!

Heerlijk ontspannen tijdens de Kinder Yoga

De Sundry Moves Yoga for Kids is bedacht / ontwikkeld om zo dicht mogelijk bij de beleving van de kinderen in het basisonderwijs te staan. De oefeningen en concentratiespelletjes sluiten zo goed mogelijk aan bij de thema’s op school en de verschillende levensfases van kinderen op school. De kinderyoga wordt verhalend aangeboden aan de kinderen zodat ze op een speelse manier  zich meer bewuster worden van hun lichaam, zintuigen en ademhaling. Wat is je kracht en waar liggen jouw en andermans grenzen. De Sundry Moves Yoga for Kids wordt gegeven op de woensdagmiddag en de zaterdagmorgen. De kinderen worden op basis van leeftijd ingedeeld in groepen.

kinder-banner

 

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen