HOME Mobiel Menu

Power yoga

Power yoga is een dynamische vorm van yoga waarbij fysieke houdingen direct na elkaar worden uitgevoerd. Zo ontstaan er verschillende series die per les kunnen verschillen. De series bestaan uit staande, zittende en liggende houdingen en worden ondersteund door ademhalingstechnieken. De focus ligt op het versterken van het lichaam. Dat betekent: 'Het ontwikkelen van kracht, een optimale conditie en souplesse'.

Kracht, uithoudingsvermogen en souplesse

Meld je aan voor een proefles Power yoga!

Meld je aan via onderstaand aanmeldingsformulier. Bij aanmelding ontvang je een reactie op welke dagen er een plekje beschikbaar is. 
Of kom gerust eens langs voor informatie over een introductieles.

Ter voorbereiding aan de power yoga lessen is het verstandig om een handdoek en waterflesje thuis klaar te leggen en mee te nemen naar de les. Qua eten is het verstandig tot minimaal 2 uur van te voren een lichte maaltijd te nemen.

Bekijk hier ons lesrooster.

 

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen