HOME Mobiel Menu

Hatha Yoga

Meld je aan via onderstaand aanmeldingsformulier. Bij aanmelding ontvang je een reactie op welke dagen er een plekje beschikbaar is.
Of kom gerust eens langs voor informatie over een introductieles.


De eerste les is een introductieles en kost € 10,- daarna is het € 13,- per les.
Ook is het mogelijk een maand abonnement af te sluiten. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen.

Meld je aan voor een proefles Hatha Yoga!

Hatha Yoga

Deze yogalessen bestaan uit houdingen uit de klassieke Hatha yoga. Elke les begint met een warming-up van het lichaam en het ontspannen van de geest. Door middel van ademhalingsoefeningen en meditaties helpen we de aandacht meer naar binnen te laten keren. Na de warming-up zullen verschillende Asana’s (yogahoudingen) aan bod komen. Door bewust te kijken en voelen naar je houding en vandaar te zoeken naar balans en evenwicht, zet je jezelf bewuster en evenwichtiger in het leven. We beëindigen elke les met een korte, geleide meditatie. De yoga wordt gegeven op comfortabele 20 mm dikke therapiematten.

Wat voel je? Hoe sta je erbij? Hoe kun je het beste ademhalen? Deze vragen worden in de kennismaking met Hatha yoga allemaal beantwoord door middel van de instructies van Kylie Mensonides.

Bekijk hier ons lesrooster.

hatha-banner

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen