HOME Mobiel Menu

Combat Yoga

Meld je aan via onderstaand aanmeldingsformulier. Bij aanmelding ontvang je een reactie op welke dagen er een plekje beschikbaar is.
Of kom gerust eens langs voor informatie over een introductieles.

De eerste les is een introductieles en kost € 10,- daarna is het € 13,- per les.
Ook is het mogelijk een maand abonnement af te sluiten. Voor meer informatie hierover kun je contact met ons opnemen.

Visualiseer je tegenstander voor de 'Fight of your life'

Combat yoga

Een mix van flow yoga en boxing. Yogahoudingen worden afgewisseld en gecombineerd met technieken vanuit de vechtsportwereld. Naast lenigheid, balans en kracht wordt ook gewerkt aan concentratie, zelfbeheersing en uithoudingsvermogen. Het vergroot je lichaamsbewustzijn en zelfvertrouwen. Er is geen sprake van fysiek contact. De afwisseling van spierspanning en ontspanning zorgt voor een verkorte hersteltijd. Hierdoor is het een perfecte en aanvullende workout naast sporten zoals hardlopen, voetbal en tennis.

Wat jou niet klein krijgt, maakt je STERK!

Bekijk hier ons lesrooster.

Yankee Candle
Mandala
Love Generation
Rebello
Wellicious

Meld je aan voor een proefles!

Sundry Moves is de yogastudio en unieke lifestyle winkel van Carin en Kylie Mensonides, midden in het centrum van Deventer. De winkel en yogastudio stralen een ontspannen en inspirerende sfeer uit. Sundry Moves biedt een gevarieerd les- en workshopprogramma aan. Doordat er in kleine groepjes (6 tot 8 personen) les wordt gegeven is er veel persoonlijke aandacht. In onze winkel vind je alles op het gebied van yoga lifestyle. Welk product je ook pakt, er zit altijd een mooi verhaal aan vast. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Neem dan een kijkje in onze webshop met aantrekkelijke kortingen.

Aanmelden voor Yoga Lessen